Donează

Cu un SMS la numărul 8845 cu textul “NOI”, poți contribui lunar cu 2 euro la această cauză nobilă. Fiecare euro donat devine o piatră de temelie în construirea unui viitor mai luminos pentru cei vulnerabili.

Donează 3,5%​

Ofera o sansa de 3,5%

Directioneaza  3,5% pentru asociatiile ce furnizeaza servicii sociale acreditate. Conform Ordinului nr. 80/2022 privind plata contributiilor sociale, poti directiona cota de 3,5% pentru pentru sustinerea entitatilor nonprofit si a unitatilor de cult, care sunt furnizori de servicii sociale acreditati cu cel putin un serviciu social licentiat, in conditiile legii.

In perioada 2022 si 2027, se deruleaza Campania

,, Ofera o sansa de 3,5 % pentru Proiectul ,,Sanse Egale pentru Fiecare,, adresat centrului social pentru copii si tinerii orfani sau aflati in dificultat din comuna Bilciuresti/Dambovita.

  1. Din impozitul pe care oricum l-ai platit statului pe anul trecut, poti decide să directionezi cei 3,5%  către Asociaţia Şansa Ta;
  2. Menţionează pe formularul corespunzator, în rubrica specială, datele fiscale ale societăţii indicate mai jos;
  3. Dacă ai venit numai din salariu, completează formularul E 230. De aici poti descrca Formular 230
  4. Dacă ai venit numai din alte surse (drepturi de autor, dividente, etc), completezi formularul E 200;
  5. Informatii despre procedura 3,5 % gaseşti la www.doilasuta.ro.  Nu uita să iţi depui formularul la Administraţia financiară până pe 15 mai 2023.
 
Prin acest formular, persoanele fizice pot redirecționa 3,5%, din veniturile realizate din activități independente pentru susținerea entităților nonprofit și unităților de cult. Există o prezentare pusă la dispoziție de site-ul ANAF despre acest formular, prezentarea este disponibilă aici: GHID ANAF

Datele noastre sunt: 

ASOCIATIA SANSA TA

CUI –   28901016
Cont in Lei IBAN- RO64RNCB0591123278690001

Va mulțumim!

Donează 20%​

20% pentru Sansa Ta

Responsabilitate sociala corporatista inseamna ca firmele sa doneze pentru actiuni sociale ce schimba viata grupurilor vulnerabile !

Susţine Proiectul  ,,Sa construim sperante impreuna,,  direcţioneaza cei 20% din impozitul pe profitul datorat statului către Asociatia Sansa Ta.

Potrivit art.8 din Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, persoanele fizice sau juridice române care efectuează sponsorizări beneficiază de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, în condiţiile legii. Potrivit art. 21 alin. 4 lit. p) din Codul Fiscal, contribuabilii care efectuează sponsorizări potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind Sponsorizarea scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:

 

a) 3‰ din cifra de afaceri;

b) 20% din impozitul pe profit datorat

  1. Se calculează suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit al companiei şi se încheie un contract de sponsorizare cu Asociatia ,,Sansa Ta,,
    Cheltuielile sunt deductibile, deci costurile pentru companie sunt zero.
  2. Sponsorizarea este total deductibila din impozit, dacă se încadrează în limitele impuse de codul fiscal (să nu fie mai mare de 3% din CA şi 20% din impozit)
  3. Direcţionaţi 20% din impozitul pe profitul companiei dumneavoastră către Asociatia ,,Sansa Ta, prin încheierea unui contract de sponsorizare.

 

De asemenea, puteţi contribui la construirea de adaposturi copiilor si tinerilor care provin din centrele de plasament si din medii defavorizate. Doar împreună putem face mai mult pentru viaţa copiilor aflaţi în dificultate, proveniţi din comunităţi sărace.

De aici puteti downloda modelul de contract.

Va mulțumim!