Asociatia Sansa Ta

Viața este un dar de la Dumneazeu. Când dăruim iubirea devenim parte din minunea Creației. Doar iubind putem avea milă, compasiune, înțelegere față de aproapele nostru, ajutându-l când are mai puțină putere și mai multe nevoi decât noi. Important nu e cât dăruim, ci câtă iubire punem în dăruire. Darurile se fac din suflet și astfel împărtășim cu ceilalți câte ceva din ce există în noi.

Am creat Asociația Sansa Ta, din iubire pentru copiii care provin din familii nevoiase sau din centre de asistență socială și care-și doresc să schimbe ceva în viața lor, dar pot reuși acest lucru doar cu sprijinul unor oameni cu suflet mare. Acești oameni minunați sunteți dumneavoastră, cei care sprijuniți Asociația Sansa Ta, nu doar prin donații și sponsorizări, ci și prin activități de voluntariat.

Asociatia Sansa Ta, este un  ONG non-profit, care doreste sa promoveze prin proiecte sociale, educationale, sportive, dreptul la o viata mai buna pentru familiile cu copii aflate in situatiile de risc in vederea prevenirii abandonului familiar, scolar, marginalizare, integrare. Programele noastre se adreseaza si altor categorii defavorizate (copii/tineri institutionalizati si postinstitutionalizati, persoane fara adapost, etc).

Asociatia Sansa Ta  este  infiintata in baza OG 26/2000, si a dobandit personalitatea juridica in anul 2011, fiind inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de la Judecatoria Buftea, cu nr. 36 PJ/ 2011.

Asociatia ,,Sansa Ta,, este acreditata de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, inregistrat cu seria AF, nr. 004086/2018, sa acorde servicii sociale. Asociatia „Sansa Ta”  este operator de  date cu caracter personal din 2014 – ANSPDCP – cu nr. 32216.

Asociatia Sansa Ta, este inscrisa in REPERTOAR-ul Camerei Deputatilor la nr. 267/2014.

Ca urmare a profesionalismului cu care isi desfasoara activitatea, Asociatia Sansa Ta,  a primit certificarea ISO 9001- management al calitatii si servicilor sociale, 2015-2018/ RO – 10238.

Suntem convinși că împreună putem să dăm o șansă la o viață mai bună copiilor care speră la ea.

ASOCIATIA SANSA TA

Mobil: 0744910487; Tel: 0318222457
Email: asociatia_sansata@yahoo.com
Site: http://www.asociatiasansata.ro/
Operator de date cu caracter personal nr. 32216
ISO 9001 Certificare Sistem de  Managment al Calitatii.
Ciobotaru Gabriel, Presedinte

„Nu conteaza cat daruiesti, ci cat de multa dragoste pui în ceea ce daruiesti.” – Maica Tereza

Doneaza in conturile

CUI: 28901016