Proiectul „O sansa calda”

Ne focalizam atentia asupra copiilor strazii si persoanelor fara adapost. Dorim ca aproximativ 400 dintre acesti oameni sarmani sa beneficieze de o masa calda. Se va merge  in zonele Gara de Nord, Basarab, si alte locuri din Bucuresti unde se adapostesc acestia. In urma campaniei din ani precedenti, multe persoane fara adapost au ieşit din canalele bucurestene, disperaţi după ajutor.

Puteti, astfel, ajuta  persoanele care locuiesc in canalele subterane, in aceasta perioada rece, sa beneficieze de o hrana calda.

Scopul aceastei campanii presupune colectarea de alimente si distributia acestora la peste 400 dintre persoanele lipsite de adapost din Bucuresti, care traiesc in canale, asa-numitele orase subterane.

Institutiile scolare din Bucuresti implicate in campania “O sansa calda” sunt:  Şcoala Nr. 17 „Pia Bratianu”; Scoala internationala “Mark Twain”, Scoala Nicolaie Iorga.

Obiectivul proiectului umanitar este de a motiva persoanele cu posibilitati sa se uneasca pentru o cauza nobila, ce-i vizează pe colegii lor de generatie, defavorizati din punct de vedere social si material.

Proiectul “O sansa calda” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice, in vederea sustinerii din punct de vedere material a persoanelor defavorizate. Invitam, asadar, pe toti cei interesati sa ajute se adreseze persoanelor responsabile de proiect.  Peste 40 de voluntari (elevi, studenti,) vor fi implicati in distribuirea de hrana calda in perioada ianuarie – februarie.

Puteti sustine campania si pe site-uri  de socializare, blog-uri, facebook, etc.

Asociaţia SANSA TA este o organizaţie non-profit, care promoveza dreptul la o viata mai buna pentru copiii si tinerii care urmeaza sa paraseasca sau au parasit centrele de plasament, prevenind institutionalizarea acestora. De asemenea, Asociatia SANSA TA isi propune sa ajute familiile sarace cu multi copii din Romania, persoanele fara adapost si copiii strazii. Programele noastre se vor adresa persoanelor sau grupurilor sociale aflate in situatia de risc.

  • Date de contact:  Gabriel Ciobotaru – Coordonator Manager Programe Sociale Sansa Ta
  • Costel Caldararu Coordonator Voluntari – Tel: 0723854308;  0744910487

Echipa Sansa Ta