Proiectul Ajută un suflet

Descriere proiect:

Deschiderea unei cantine sociale pe Calea Griviței nr. 355-357, în sectorul 1 al Bucureștiului, începând din 2021, reprezintă o inițiativă valoroasă ce vizează îmbunătățirea condițiilor de viață ale persoanelor fără adăpost și familiilor cu mulți copii din medii defavorizate. Această inițiativă face parte dintr-un proiect mai amplu, „O șansă caldă”, care a ajuns în acest an la al nouălea an de activitate.

Principalele aspecte ale proiectului includ:

1. Locația și beneficiarii: Calea Griviței nr. 355-357 în sectorul 1 al Bucureștiului va găzdui cantina socială, servind drept punct central pentru distribuirea mâncării către persoanele fără adăpost și familiile cu mulți copii din medii defavorizate.

2. Extinderea proiectului: Datorită sprijinului oferit de Kaufland România și alți sponsori, proiectul își propune să ofere mâncare caldă la un număr mai mare de beneficiari, extinzându-și astfel impactul asupra comunității.

3. Parte a proiectului “O șansă caldă”: Deschiderea acestei cantine sociale reprezintă o continuare a proiectului “O șansă caldă”, care deja beneficiază de o tradiție de nouă ani. Acesta a reușit să aducă îmbunătățiri semnificative vieții celor vulnerabili prin furnizarea de mâncare caldă.

4. Sprijin și mediatizare: Proiectul se bucură de sprijinul Kaufland România și alți sponsori, ceea ce facilitează implementarea și dezvoltarea sa. De asemenea, are parte de o mediatizare eficientă pentru a constientiza publicul cu privire la importanța proiectului și pentru a preveni risipa alimentelor.

Scopul acestei cantine sociale nu se limitează doar la oferirea de mâncare caldă, ci și la crearea unui spațiu în care beneficiarii se simt respectați și sprijiniți. Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ către construirea unei comunități mai incluzive și susținerea celor aflați în nevoie.