Oameni buni, ne puteti ajuta cu 2%, pentru o viata mai buna!

Termenul pentru a depune formularul 230 – pentru ca 2%, respectiv 3,5%, sa fie directionati de persoane fizice catre ONG-uri – este 19 martie.

Cei care doresc sa sustina proiectul „O sansa calda”, prin care se ofera hrana persoanelor fara adapost, o pot face prin completarea formularului

La Asociatia Sansa Ta, facem din puțin destul și suntem mereu recunoscători pentru ceea ce avem!

Odată cu noul an, se deschid la orizont și noi oportunități pentru copiii și tinerii noștri, care, fără implicarea și susținerea voastră, nu ar avea zâmbetele atât de largi pe chipuri. În acest an, dorim să facem apel către voi, cei peste 6.000 de membrii ai Familiei noastre online, pentru colectarea formularului 230 care constă în redirecționarea a 2%, respectiv 3,5% din, impozitul pe venit către Asociatia Sansa Ta.

🙏 Așadar, dacă doriți să vă implicați în susținerea proiectelor asociatiei, dacă aveți nevoie de mai multe informații despre acest subiect, găsiți atât formularul 230, cât și mai multe detalii pe site-ul nostru, accesând linkul:

În Codul Fiscal există o prevedere prin care poți să redirecţionezi 2%, respectiv 3,5% din impozit, către o organizaţie non-profit care servește o cauză dragă ție.

Practic, așa dictezi statului modul în care vrei să fie cheltuită o parte din impozitul pe care l-ai plătit anul trecut, nu te costă nimic!

Dacă intenţionezi să direcţionezi 2%, respectiv 3,5%, din impozit, dar nu te-ai decis către cine, îţi sugerăm să alegi Asociaţia Sansa Ta, organizaţie non-guvernamentală, non-profit, cu beneficiu public, al cărei scop este apărarea vieţii umane în toate stadiile sale, pentru copii aflati în dificultate.

Descarcă, tipărește și completează formularul 230. Apoi:

a. depune-l / trimite-l prin poştă în original la Administraţia Finanţelor Publice, în localitatea unde ai domiciliul fiscal, nu mai târziu de 15 martie (data depunerii/poștei).

b. trimite-l prin mijloacele electronice permise, conform legii.

c. dacă dorești, il putem depune noi pentru tine. Scanează și trimite prin email la asociatia_sansata@yahoo.com, cel târziu la 1 martie 2019.

Echipa Sansa Ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!