Oameni buni, ne puteti ajuta cu 2%, pentru o viata mai buna!

1
1258

Termenul pentru a depune formularul 230 – pentru ca 2%, respectiv 3,5%, sa fie directionati de persoane fizice catre ONG-uri – este 19 martie.

Cei care doresc sa sustina proiectul „O sansa calda”, prin care se ofera hrana persoanelor fara adapost, o pot face prin completarea formularului

La Asociatia Sansa Ta, facem din puțin destul și suntem mereu recunoscători pentru ceea ce avem!

 Odată cu noul an, se deschid la orizont și noi oportunități pentru copiii și tinerii noștri, care, fără implicarea și susținerea voastră, nu ar avea zâmbetele atât de largi pe chipuri. În acest an, dorim să facem apel către voi, cei peste 6.000 de membrii ai Familiei noastre online, pentru colectarea formularului 230 care constă în redirecționarea a 2%, respectiv 3,5% din, impozitul pe venit către Asociatia Sansa Ta.

???? Așadar, dacă doriți să vă implicați în susținerea proiectelor asociatiei, dacă aveți nevoie de mai multe informații despre acest subiect, găsiți atât formularul 230, cât și mai multe detalii pe site-ul nostru, accesând linkul:

https://asociatiasansata.ro/ro/contribuie-cu-2.html

În Codul Fiscal există o prevedere prin care poți să redirecţionezi 2%, respectiv 3,5% din impozit, către o organizaţie non-profit care servește o cauză dragă ție.

Practic, așa dictezi statului modul în care vrei să fie cheltuită o parte din impozitul pe care l-ai plătit anul trecut, nu te costă nimic!

Dacă intenţionezi să direcţionezi 2%, respectiv 3,5%, din impozit, dar nu te-ai decis către cine, îţi sugerăm să alegi Asociaţia Sansa Ta, organizaţie non-guvernamentală, non-profit, cu beneficiu public, al cărei scop este apărarea vieţii umane în toate stadiile sale, pentru copii aflati în dificultate.

Descarcă, tipărește și completează formularul 230. Apoi:

a. depune-l / trimite-l prin poştă în original la Administraţia Finanţelor Publice, în localitatea unde ai domiciliul fiscal, nu mai târziu de 15 martie (data depunerii/poștei).

b. trimite-l prin mijloacele electronice permise, conform legii.

c. dacă dorești, il putem depune noi pentru tine. Scanează și trimite prin email la asociatia_sansata@yahoo.com, cel târziu la 1 martie 2019.

Echipa Sansa Ta.

1 COMENTARIU

  1. Oameni buni care aveti inima din Dumnezeu si sufletul de ingeri ! Ma bucur foarte mult cind vad , si aud ca inca in timpul acesta mai sunt oameni care se gândesc si la semeni lor si fac binefaceri si ajuta pe oameni care sunt mai sarmani si neajutorati si mai ales bolnavi! As fi si eu foarte fericita , daca sar gasi cineva sa ma ajute. ! Dar am sperante ca dumnezeu va gasi si pentru mine ,OAMENI buni care au indemn de la Dumnezeu sa ma ajute financiar. ! Pentru ca sunt o femeie vaduva , bolnava si singura care de cåtiva ani casa mea este cerul si patul meu o bancuta intrun parc sub un copac imens cu crengile pina la pamint ! Am avut noroc iarna asta de ajutorul unor oameni care au strins fiecare si miau luat o chirie mai ieftina de o 100 de euro pe luna pentru 4 luni de zile ! Dumnezeu sa le rasplateasca indoit si cu multa bucurie ! Pentru ajutorul lor binevenit de decembrie pina acum in 15 aprilie am stiut si eu de un pat cald si o baie calda ! Altfel de ramàneam afara si iarna aceadta eu acum eram moarta ! Dar Dumnezeu este bun si mare si el intotdeauna a lucrat prin oameni lui alesi! Cea mai mare problema este acum ca boala mi sa avansat. Si la coloana , pentru asta nu pot umbla bine pe picioare si merg in cirje cit pot ! Si a doua mi sa agravat si glanda tiroida care am 1i canglioane crescute pe ea , si acum au inceput sa creasca , sau denclasat mia zis doctorita! Si mi sa umflat gâtul , nici nu mai pot minca , decit supe si de astea du foarte mult lipsa, mincarea mea era 1 covrig sau 2 pe zi ! Si totusi am gradul de obezitate 3 din cauza glandei tiroidei ca nu functioneaza ! Si abea mai fac 1 pas sau 2 si trebuie sa stau jos ! Operatiile ma coasta foarte mult si bani care i primesc din pensia de boala sunt foarte putini abea imi ajung pentru me d icamente. Si sa traiesc cit de cit ! Tot venitul meu este de 800 de lei pe luna ! Pentru asta vin inaintea dumneavoastra a toti care puteti si aveti posibilitatea de a face bine semenilor vostri , sa va rog din tot sufletul meu. ! Nu ma ignorati si luatima si pe mine in considerare asa cum sunt. Necajita , fara chiar nimic, dar cel mai greu pentru mine ca sunt bolnava si nu mai pot sa ma deplasez chiar de loc ! Daca nu ma tratez!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here