O asociatie pentru tine

Asociaţia Şansa Ta, este deschisă oricărei propuneri de parteneriat cu colaboratori sau iniţiatori care vin din partea companiilor interesante de implicare.
Ajută un copil/adolescent sau tânar, din familii defavorizate sau dintre  cei care au părăsit centrele de plasament,  persoanele fara adapost, oferind suport material, financiar, etc.
Sute de tineri care părăsesc centrele de plasament, aşteaptă ajutorul tău. Noi  te putem ajuta să ajungi în contact cu ei, să le afli nevoile şi să evaluezi în ce măsură te poţi implica.
Poţi ajuta un copil defavorizat care are nevoie de sprijin în pregătirea temelor, învăţându-l o limbă de circulaţie internaţională,  utilizarea calculatorului, etc.
Poţi să ne ajuţi în munca de birou, actualizarea datelor, traduceri, activităţi de strângere de fonduri, marketing, asistenţă  IT.
Voluntarul va încheia un contract de voluntariat cu noi, iar la cerere putem elibera adeverinţă de practică sau recomandare.
Voluntariatul reprezintă activităţile de interes public, desfaşurate din propria iniţiativă de orice persoană în folosul altora, fără a pretinde o remuneraţie, cu excepţia recompenselor care se dau după activitatea fiecărui voluntar.

DE CE VOLUNTAR?

– pentru ca impreuna putem reusi sa schimbam destine;

– ca sa legi prietenii cu alti voluntari;

– pentru a fi un exemplu si pentru cei din jur;

– pentru a trai o experienta de neuitat.

Daca vreti sa va implicati, va rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi pe email! Activitatile în care te poţi implica ca voluntar pot fi:

–    Educaţie pentru sănătate.
–    Distribuirea de materiale pentru informarea publică.
–    Sprijinirea copiilor ai căror părinţii nu au posibilitatii de crestere si educare;
–    Schimb de experienţă între tări, oraşe, comunităţi, cu voluntari.
–    Participarea în cadrul unor evenimente – campanii, târguri, conferinţe, tabere, concerte, gale, toate în vederea strângerii de fonduri necesare proiectelor asociatiei;
–    Iniţiative proprii ale voluntarilor.

Cum poti ajuta ?
– Poti sa devii prietenul nostru pe Facebook & Linked in;
– Doneaza si primesti un calendar pe 2012;
– Poti organiza un eveniment in sprijinul Asociatiei Sansa TA;
– Impartaseste experientele tale alaturi de Asociatia Sansa TA, Prietenilor si Familiei;
– Ajuta-ne sa promovom programele Asociatiei!
– Ne poti ajuta cu expedierea donatiilor din interiorul tarii si nu numai;
– Alatura-te echipei de voluntari din cadrul Asociatiei Sansa Ta;
– Sponsorizeaza unul dintre programele/proiectele Asociatiei Sansa Ta.

VA MULTUMIM !

How you can help ?
– Friend us on Facebook & Linked in;
– In exchange for a donation, you can receive the book calendar;
– Host an event to benefit Asociatia Sansa Ta;
Share your ASOCIATIA experience with your friends and family. Help us promote the Asociatia programs;
– Help us transport donated goods from around the country;
– Join our team of volunteers;
– Sponsor one of our programs.

De ce să faci voluntariat?
E simplu. Pentru că…

1) vei avea un CV mai bogat – Voluntariatul poate spune multe despre tine și te poate prezenta în câteva cuvinte: implicare, generozitate și responsabilitate.
Angajatorii sunt interesați de oamenii care și-au dezvoltat abilități și competențe noi prin voluntariat și, totodată, au dobândit experiență în zona lor de activitate;

2) te vei bucura de oameni și experiențe noi – Când te implici ca voluntar în diferite activități, vei cunoaște oameni speciali, diferiți, de la care vei avea întotdeauna de învățat câte ceva. De asemenea, experiențele pe care le vei acumula, vor contribui la dezvoltarea ta și, cu siguranță iți vor fi de un mare folos la un moment dat;

3) vei avea satisfacții personale – Din ce în ce mai mulți oameni își doresc să contribuie la dezvoltarea celor din jur și a societății, motiv pentru care se implică în diferite acțiuni de voluntariat. Sentimentul de bine precum și recunoașterea efortului oferă o satisfacție nemăsurată;

4) munca îți este recunoscută și răsplătită – La finalul activității sunt eliberate adeverințe și certificate de voluntariat, iar Sansa Ta oferă voluntarilor activi tabere la mare sau la munte, dar și un stagiu de pregătire.

???? Hai în echipa de voluntari Sansa Ta și alătură-te celei mai mari echipe!

#Voluntariat