Campania Nationala de Craciun Zambetul din cutie, editia a opta – 2019.

Asociatia Sansa Ta, in parteneriat cu Kaufland Romania, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISBM), Romaero, impreuna cu 60 de scoli din capitala, vor sustine campania nationala de Craciun “Zambetul din cutie” 2018 (editia a VIII-a).

Campania se desfasoara in perioada 20 octombrie – 20 decembrie 2019 si are ca punct culminant un concert umanitar realizat pentru copiii din centrele de plasament si din familii cu copii care se afla in dificultate.

Concertul umanitar Zambetul din cutie, va avea loc la data de 9 decembrie 2019, incepand cu ora 17:00, la Muzeul National al Taranului Roman, Sala Studioul Horia Bernea. Si anul acesta, dedicam acest concert copiilor institutionalizati si copiilor care provin din familii defavorizate.

Concertul umanitar are ca scop sensibilizarea elevilor, persoanelor fizice si juridice cu privire la nevoile semenilor lor, care nu dispun de posibilitati materiale pentru a se bucura de o viata decenta. Astfel, proiectul are ca scop daruirea unor bunuri materiale, ce vor fi colectate cu ocazia acestui eveniment.

Pe scurt, campania “Zambetul din cutie” presupune colectarea unor cadouri de Craciun si distributia lor, in perioada 10 – 20 decembrie 2019, la peste 8000 dintre copiii cei mai saraci din 17 judete ale tarii (50 de sate si comune), selectate in acest an. Campania umanitara “Zambetul din cutie” a fost pentru prima data organizata in anul 2011, dovedindu-se un succes atat prin numarul de participanti, cat si prin numarul cadourilor oferite copiilor saraci.

Si tu poti sustine acesta campanie:

Se poate dona si prin Pay Pal – la adresa de email asociatia_sansata@yahoo.com

1 COMENTARIU

1. Buna ziua,

Am o rugaminte – se poate sa postati pe site eticheta care se pune pe cutii? (campania Zambetul din Cutie 2019). Uneori e destul de greu de gasit persoana care distribuie aceste etichete in scoala…

…sau imi puteti trimite pe mail.

Multumesc,
    Simona Vergoti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!