20% pentru Sansa TA

Responsabilitate sociala corporatista inseamna ca firmele sa doneze pentru actiuni sociale ce schimba viata grupurilor vulnerabile !

Implica si compania ta pentru un viitor mai sigur !

Susţine Proiectul  ,,Sa construim sperante impreuna,,  direcţioneaza cei 20% din impozitul pe profitul datorat statului către Asociatia Sansa Ta.

Codul Fiscal vă permite acest lucru, iar donaţia dumneavoastră nu vă costă nimic.

Potrivit art.8 din Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, persoanele fizice sau juridice române care efectuează sponsorizări beneficiază de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, în condiţiile legii. Potrivit art. 21 alin. 4 lit. p) din Codul Fiscal, contribuabilii care efectuează sponsorizări potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind Sponsorizarea scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:

  1. a) 3‰ din cifra de afaceri;b) 20% din impozitul pe profit datorat

Procedura este simplă: se calculează suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit al companiei şi se încheie un contract de sponsorizare cu Asociatia ,,Sansa Ta,,
Cheltuielile sunt deductibile, deci costurile pentru companie sunt zero.

Sponsorizarea este total deductibila din impozit, dacă se încadrează în limitele impuse de codul fiscal (să nu fie mai mare de 3% din CA şi 20% din impozit)

Direcţionaţi 20% din impozitul pe profitul companiei dumneavoastră către Asociatia ,,Sansa Ta, prin încheierea unui contract de sponsorizare.

De asemenea, puteţi contribui la construirea de adaposturi copiilor si tinerilor care provin din centrele de plasament si din medii defavorizate. Doar împreună putem face mai mult pentru viaţa copiilor aflaţi în dificultate, proveniţi din comunităţi sărace.

Direcţionaţi 20% din impozitul pe profitul companiei dumneavoastră către Asociatia ,,Sansa Ta, prin încheierea unui contract de sponsorizare.

De aici puteti downloda modelul de contract.