Doneaza Online  

Suma Donata
Nume
Prenume
Tara
Organizatie
Oras
Adresa
E-mail
Telefon
Fax
 
Doneaza online
  • Register
APEL Social - Familia Panait
PDF
Imprimare
Email

PanaitHai sa il ajutam  pe nea Panait, un parinte neputincios, sa aiba o camera de locuit pentru copii lui.

Nea Panaite are 37 de ani. Viata nu a fost prea blanda cu el. A incercat intotdeauna sa isi faca viata mai usoara, sa aiba o casa a lui in care sa se poata bucura cu familia, la marginea comunei Corbeanca. De meserie a fost sofer, insa nu a reusit prin aceasta profesie sa isi indeplineasca visul. Cu mari riscuri, a castigat in ultimi ani niste banuti prin care a reusit sa isi ridice o camera.

Noi l-am descoperit pe nea Panait, unde  il poti sa il gasesti intr-o camera insalubra si cu visuri destramate si nebagat in seama de copii. Camera in care locuieste are peretii crapati, nu are peretii tencuiti, iar prin crapaturi se vede afara cum frigul de iarna urmeaza si pentru al 4 an sa intre spre ei..
Acum visul lui cel mai mare este sa aibe o noua camera tencuita, ca sa nu se mai inghesuie cele opt suflete sa traiasca intr-o camera mica si veche unde se pot imbolnavi oricand...

In acelasi timp viseaza sa aiba o camera curata in care sa isi poata creste cei 6 copii.


Facem un apel la cei care il pot ajuta pe nea Panait cu material de constructii sau fonduri pentru materiale de constructii ca sa ii putem tencui si amenaja camera in care urmeaza cu ajutorul vostru, sa locuiasca. Cei care doriti sa il ajutati pe nea Panait ne puteti contacta la adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , tel: 0763463191, fix. 031 8222457 fax 0215696556

Cei care doresc sa doneze pentru acest proiect o pot face de acum in contul direct al Asociatiei Sansa Ta Romania: Cont in RON: RO 64 RNCB 059112327860001 deschis la BCR sucursala Buftea.

De asemenea, Asociatia Sansa Ta ofera contracte de sponsorizare pentru firmele interesate in acest sens.

 
Scroll Up