Centrul social - Helmut SchlottererHot

Asociatiei SANSA TA, multumeste domnului Helmut Schlotterer , pentru sprijinul acordat in vederea achizitionari acestui centru social de copiii.

Centru de copii din comuna Bilciuresti/Dambovita, are nevoie de sprijin material si financiar pentru a se finaliza lucrariile la noile dormitoare.

Se poate dona si prin Pay Pal - la adresa de email asociatia_sansata@yahoo.com

Va multumim.

1thumbnail2018

Familia PapucHot

Familia Papuc, 9 suflete sarmane din comuna Pantelimon, (2 parinti si 9 copiii) care se lupta sa supravietuiasca. Singurii bani ai familiei ii aduce tatal, care munceste ca zilier si alocatia copiilor. Mama este cea care sta acasa cu copii. Cei care o pot ajuta acesta familie,o pot face in conturile mentionate mai jos, pentru familia Papuc.

Beneficiar:   “Asociatia Sansa Ta”

Conturile  bancare deschise la BCR

CONT IN LEI             RO64RNCB0591123278690001

CONT IN EURO        RO37RNCB0591123278690002

CONT IN DOLARI    RO10RNCB0591123278690003

sa-construim-sperante-impreuna-561411037155 985437604848748_7219212165603321706_n

Asociatia Sansa TA, publicitate Media CocorHot

Alături de copiii noştriHot

577893 572356542823525 485590035 n

Într-o căsuţă mică şi dărăpănată, la periferia orasului Sinaia, şase fraţi ai familiei Burteanu îşi aşteaptă cuminţi părinţii, având grijă unii de alţii cu seriozitatea unor mici adulţi. Îmi spun că părinţii lor sunt plecaţi la cules de flori, din vânzarea cărora speră să poată cumpăra ceva de mâncare sau mai fac curat prin piata din localitate etc.

Familia DumitracheHot

Ajuta o familie nevoiaşa sa trăiască in condiţii normale.

thumb1nail

O familie cu 5 copii, care locuiesc intr-o casuta cu numarul 201 din chirpici, la 25 km de Bucuresti, au nevoie de ajutorul nostru.
Dorim sa venim si noi in sprijinul acestei famili si sa ii ajutam mai repede cu materiale de constructii pentru acoperis, sa nu ii prinda iarna si sa le intre zapada in cele doua camere care le-au ridicat.

Se poate dona si prin Pay Pal - la adresa de email asociatia_sansata@yahoo.com

Va multumim.

Familia ConstantinHot

familieSunt 10 suflete, locuiesc intr-o casa saracacioasa, au o patura, un resou si in rest multe haine asezate intr-un colt. Copiii, desi slabi, prost imbracati, nehraniti corespunzator, se straduiesc sa asculte de mama lor, sa invete, sa fie cuminti, sa fie ascultatori. Viseaza sa ajunga mari, sa invete o meserie, sa se salveze si sa-si scoata familia din saracia...  Detalii...

Nu e nimeni ca mamaHot

clip image002

Fiecare copil are o poveste de spus,fiecare dintre noi are propria poveste. Unii ţin aceste poveşti ascunse toată viaţa, altora poate le place să-şi împărtăşească trăirile cu alţii. Fiecare are o poveste de viaţă. Părinţii, copiii, tinerii pe care îi întâlnesc zi de zi îmi povestesc ceea ce trăiesc, ceea ce vor să schimbe, ceea ce îşi doresc, ceea ce regretă sau ceea ce ar dori să se întâmple cu viaţa lor.