Doneaza Online  

Suma Donata
Nume
Prenume
Tara
Organizatie
Oras
Adresa
E-mail
Telefon
Fax
 
Doneaza online
  • Register
PROIECT SOCIAL "BUCURIA COPILARIEI”
PDF
Print
E-mail

 

bucuriaAsociatia SANSA TA, in parteneriat cu Water Park Otopeni, realizeaza proiectul social “Bucuria copilariei”, in perioada 2011-2014, cu posibilitatea de extinderii duratei sale.
Proiectul presupune invitarea copiilor orfani din centrele de plasament, adaposturi sociale - case de tip familial  si copii provenind din familii devaforizate din judetele Prahova, Ialomita si Ilfov pentru a petrece un timp de recreere la “Water Park Otopeni”.
Scopul proiectului este oferirea unei rasplate recreationale acestor categori defavorizate de copii, si care au rezultate bune la invatatura, precum si incurajarea celor care sunt in abandon scolar sau familial, acestia nu au posibilitati de a merge intr-un Water Park sau in alte locuri recreative. Copiii vor fi  astfel motivati sa-si continue activitatile scolare si se va preveni abandonul scolar. Ei vor fi rasplatiti pentru rezultatele la invatatura si se vor bucura de sprijinul comunitatii. De asemenea copii sarmani si orfani se pot bucura de echitatie. In acest proeict mai avem ca obiectiv vizite teatru, muzee, concerte cu artisti din strainatate, participare la maratoane, si nu in ultimul rand la Delfinarul din Constanta sprijina copii sarmani prin accesul gratuit la intalnirea cu delfinii pentru a ajuta prin terapie delfinioterapie.
Sunt copii cu probleme sociale, familiale, care se lupta in fiecare zi a vietii lor pentru a supravietui, adica pentru toate lucrurile care noua ni se par atat de firesti.
Obiectivele proiectului:
Imbunatatirea conditiilor fizice ale copiilor;
Scaderea riscului de imbolnavire datorat lipsei de exercitiu;
Motivarea si stimularea copiilor de a continua scoala, prevenind abandonul scolar.
Beneficiarii proiectului: copii orfani din centrele de plasament, copii proveniti din familii si comunitati defavorizate, copii din centrele de tip familial care gazduiesc spre crestere si educatie copii orfani sau parasiti.
De la inceputul acestui proiect in anul 2011 si pana in prezent, au beneficiat  120 de copii orfani si 20 de copii din familii sarace si din centrele de tip familial din judetele Prahova, Dambovita, Ilfov si din Bucuresti.

 

Proiectul este realizabil prin generozitatea companiei RIN Group, careia ii adresam multumirile noastre in mod deosebit D-lui Ionut Negoita. Projectevents, Amphitrion.

Si in luna Iulie 2012, au beneficiat peste 60 de copii din Centrele de tip familial si copii din familii defavorizate.


Asociatia SANSA TA, este o organizaţie non-guvernamentala, ce şi-a propus drept scop ajutorarea celor aflaţi în nevoie. Printre activitătile Asociatiei SANSA TA, se numara si alte proiecte sociale, precum proiectul “Cosul cu alimente”, ce are drept scop acordarea unei sanse copiilor lipsiti de hrana sau proiectul “Pentru o viata curata”, ce presupune infiintarea unei spalatorii sociale in orasul Buftea destinata familiilor sarace si oamenilor fara adapost.

Date de contact Asociatia SANSA TA
Tel.: 031 82 22 457 ; 0763463191
Fax: 021 56 96 556
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , www.asociatiasansata.ro  
Presedinte: Gabriel Ciobotaru

 
Scroll Up