Doneaza Online  

Suma Donata
Nume
Prenume
Tara
Organizatie
Oras
Adresa
E-mail
Telefon
Fax
 
Doneaza online
  • Register
Campania ,,O sansa calda” 2018
PDF
Print
E-mail

 

 

Proiect umanitar


Campania ,,O sansa calda”

 820921 509445319098888 121241924 o


Dragi colaboratori,


Asociatia SANSA TA, in parteneriat cu Asociatia Studenteasca AMICUS, Kaufland Romania, Restaurantul La Nicolai, Restaurantu Potcoava, Mama Pan, Restaurnatul O saptaria de sus, continua si in 2018/2019 campania ,,O sansa calda” editia a VI -a pentru persoanele fara adapost din Bucuresti. In ultimi treu ani peste 900 de persoane fara adapost (copii, tineri, familii cu copii si persoane in varsta) au beneficiat de alimente, imbracaminte si o vorba buna.


Ne focalizam atentia asupra copiilor strazii si persoanelor fara adapost. Dorim ca aproximativ 400 dintre acesti oameni sarmani sa beneficieze de o masa calda. Se va merge  in zonele Gara de Nord, Basarab, si alte locuri din Bucuresti unde se adapostesc acestia.  In urma campaniei din ani precedenti, multe persoane fara adapost au ieşit din canalele bucurestene, disperaţi după ajutor.


Puteti, astfel, ajuta  persoanele care locuiesc in canalele subterane, in aceasta perioada rece, sa beneficieze de o hrana calda.
Scopul aceastei campanii presupune colectarea de alimente si distributia acestora la peste 400 dintre persoanele lipsite de adapost din Bucuresti, care traiesc in canale, asa-numitele orase subterane.


Institutiile scolare din Bucuresti implicate in campania “O sansa calda” sunt:  Şcoala Nr. 17 "Pia Bratianu"; Scoala internationala “Mark Twain”, Scoala Nicolaie Iorga.
Obiectivul proiectului umanitar este de a motiva persoanele cu posibilitati sa se uneasca pentru o cauza nobila, ce-i vizează pe colegii lor de generatie, defavorizati din punct de vedere social si material.

 

Proiectul “O sansa calda” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice, in vederea sustinerii din punct de vedere material a persoanelor defavorizate. Invitam, asadar, pe toti cei interesati sa ajute se adreseze persoanelor responsabile de proiect.  Peste 40 de voluntari (elevi, studenti,) vor fi implicati in distribuirea de hrana calda in perioada ianuarie - februarie.


Cartoon-HousePuteti sustine campania si pe site-uri  de socializare, blog-uri, facebook, etc.


Asociaţia SANSA TA este o organizaţie non-profit, care promoveza dreptul la o viata mai buna pentru copiii si tinerii care urmeaza sa paraseasca sau au parasit centrele de plasament, prevenind institutionalizarea acestora. De asemenea, Asociatia SANSA TA isi propune sa ajute familiile sarace cu multi copii din Romania, persoanele fara adapost si copiii strazii. Programele noastre se vor adresa persoanelor sau grupurilor sociale aflate in situatia de risc.

Date de contact:  Gabriel Ciobotaru – Coordonator Manager Programe Sociale Sansa Ta
Costel Caldararu Coordonator Voluntari - Tel: 0723854308;  0744910487

Echipa Sansa Ta

 
Scroll Up