Doneaza Online  

Suma Donata
Nume
Prenume
Tara
Organizatie
Oras
Adresa
E-mail
Telefon
Fax
 
Doneaza online
  • Register
Rechizite pentru viitorul meu!
PDF
Print
E-mail

 

,,Hai sa fim din nou copii!’’

Proiect Social
,,Rechizite pentru viitorul meu!”


 

rechiziteAsociatia SANSA TA realizeaza proiectul social “Rechizite pentru viitorul meu”, in perioadele: septembrie - noiembrie 2012 si aprilie - mai 2015.
Proiectul presupune colectarea de rechizite de la persoane fizice si juridice, in vederea distribuirii acestora catre 20 de familii foarte sarace din Bucuresti si Ilfov.
Scopul proiectului este oferirea unei suport categoriilor defavorizate de copii, care nu au posibilitati de a isi achizitiona rechizite scolare. Copiii vor fi astfel motivati sa-si continue cursurile scolare, avand ca scop prevenirea abandonul scolar.
Beneficiarii proiectului sunt copii cu probleme sociale si familiale, care se lupta in fiecare zi a vietii lor pentru a supravietui sau pentru a continua scoala - adica pentru toate lucrurile care, in mod normal, par atat de firesti.
Obiectivele proiectului:
•    Imbunatatirea conditiilor de invatare ale copiilor;
•    Scaderea riscului de abandon scolar;
•    Motivarea si stimularea copiilor de a continua scoala;
Beneficiarii proiectului: copii orfani din centrele de plasament, copii proveniti din familii si comunitati defavorizate, copii din centrele de tip familial care gazduiesc spre crestere si educatie copii orfani sau parasiti.
Asociatia SANSA TA, este o organizaţie non-guvernamentala, ce şi-a propus drept scop ajutorarea celor aflaţi în nevoie. Printre activitătile Asociatiei SANSA TA, se numara multe proiecte sociale, precum proiectul “Rechizite pentru viitorul meu”, ce are drept scop acordarea unei sanse la educatie copiilor celor mai saraci.

Poti ajuta 20 de copii sa mearga la scoala, donand un set de rechizite scolare.

Date de contact Asociatia SANSA TA
    
    Tel.: 031 82 22 457 ; 0763463191
     Fax: 021 56 96 556
    E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , www.asociatiasansata.ro  
    Presedinte: Gabriel Ciobotaru


 
Scroll Up