Doneaza Online  

Suma Donata
Nume
Prenume
Tara
Organizatie
Oras
Adresa
E-mail
Telefon
Fax
 
Doneaza online
  • Register
PROIECT SOCIAL ”FOTOGRAFIA TA”
PDF
Print
E-mail

 

proiect3

Asociatia SANSA TA, in parteneriat cu HP, Kaufland Romania deruleaza proiectul social “Fotografia Ta”, in perioada 2014-2020.
Proiectul “Fotografia Ta” presupune realizarea unor fotografii pentru familiile sarace si pentru persoanele cu un statut social precar, care nu au resursele financiare necesare pentru a-si realiza singure astfel de imagini.
Proiectul are ca scop ajutorarea familiilor nevoiase cu copii multi, care nu au posibilitati moderne de a pastra acest gen de amintiri. Proiectul se adreseaza, de asemenea,  oamenilor strazii intrucat dorim sa le oferim o fotografie care sa ii faca sa constientizeze conditia sociala in care se afla.
Obiectivele proiectului sunt multiple: o imagine mai buna pentru copii si parinti prin prevenirea discriminarii, ajutor de imagine pentru persoanele considerate „cazuri sociale”, consiliere pentru familiile sarace si oamenii fara adapost prin oferitrea unui suport educational si moral.
Beneficiari: persoane provenite din comunitati defavorizate din orasul Buftea si comunele invecinate (Buciumeni, Flamanzeni, Atarnati), familii nevoiase care nu au posibilitate de avea fotografii in casa,  persoane fara adapost.
Fotografiile vor fi realizate prin generozitatea companiei HP Romania. Pentru inceput, vor beneficia de acest proiect, familii sarace care nu isi permit sa aiba o fotografie cu familia, copii din centrele de plasament, copii de la centrul social din Bilciuresti.
Ne dorim sa atragem companii care sa sustina acest proiect de responsabilitate sociala, prin furnizarea sau achizitionarea unui aparat de fotografiat, precum si asigurarea necesarului de toner si hartie fotografica  pentru buna functionare a proiectului.
Asociatia SANSA TA, este o organizaţie non-guvernamentala, ce şi-a propus drept scop ajutorarea celor aflaţi în nevoie. Printre activitătile Asociatiei SANSA TA, se numara si alte proiecte sociale, precum proiectul “Pentru o Viata Curata”, ce presupune infiintarea unei spalatorii sociale in orasul Buftea in scopul ajutorarii familiilor si copiilor lipsiti de cele mai elementare resurse de curatenie.

Alatura-te proiectului “Fotografia Ta”! Pentru ca si tu poti oferi suport afectiv unui copil care invata sa isi cunoasca personalitatea sau sa ajuti un om sarman care are nevoie de un strop de lumina in viata lui. Poti sa te implici în proiect pentru ca impreuna sa putem darui speranta la o viata mai buna, dar si la educatie in familie.
Ce trebuie să fac?
•    Fii voluntar pentru consilierea familiilor si a persoanelor strazii care beneficiaza de acest proiect;
•    Daca ai un aparat de fotografiat functional si vrei sa iti iei altul nou, te asteptam sa-l donezi pe cel vechi.
•    Doneaza toner, hartie fotografica,  pentru buna desfasurare a proiectului;
•    Doneaza o suma de bani cat de mica; fiecare banut poate construi sperante.
De ce acest proiect?
În primul rând, pentru a oferi o raza de fericire si sanatate unor copii care nu cunosc  latura unei famili unite intr-o fotografe. Copiii din familii foarte sarace care trăiesc în localităţi rurale, izolate au o situaţie financiară precară si au nevoie de acest sprijin.
Beneficiarii sunt, asa cum am amintit, persoane provenite din comunitati defavorizate din judetul Ilfov, familii nevoiase care nu au posibilitate de avea fotografii in casa si  persoane fara adapost.
O familie a primit o fotografie cu unul din copiii lor si au ramas marcati cand au vazut-o. Acel copil este imobililizat de 3 ani la pat, iar timpul si-l petrece doar privind. O simpla fotografie oferita oamenilor saraci le da incredere si ii inveseleste. Fiecare dintre noi are sansa sa le ofere acesta posibilitate.

Haideti impreuna sa oferim o amintire si ei nu vor uita niciodata!

Ce inseamna viata pentru fiecare dintre noi, pentru un copil fara sperante? Poate o picatura de apa, cerul innorat, zambetul unui copil, un oras aglomerat, solemnitatea unei biserici sau tacerea unui mic sat? Poti vedea viata doar uitandu-te in ochii cuiva? Este posibil sa gasesti viata in orice copac fara frunze, in susurul unei fantani, sau pot peretii sa sopteasca viata? O fotografie pentu ei reprezinta fragmente de viata. Este felul in care ei o vad si o inteleg

 

Date de contact Asociatia SANSA TA
Tel.: 031 82 22 457 ; 0744910487 
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , www.asociatiasansata.ro  
Presedinte: Gabriel Ciobotaru

 

 
Scroll Up