Doneaza Online  

Suma Donata
Nume
Prenume
Tara
Organizatie
Oras
Adresa
E-mail
Telefon
Fax
 
Doneaza online
  • Register
Familia Dumitrache
PDF
Print
E-mail

 thumbnail

 

Ajuta o familie nevoiaşa sa trăiască in condiţii normale.

 

O familie cu 5 copii, care locuiesc intr-o casuta cu numarul 201 din chirpici, la 25 km de Bucuresti, au incercat timp de un an de zile sa isi ridice doua camere, langa casuta veche.
Dorim sa venim si noi in sprijinul acestei famili si sa ii ajutam mai repede cu materiale de constructii pentru acoperis, sa nu ii prinda iarna si sa le intre zapada in cele doua camere care le-au ridicat.
In familie lucreaza numai tatal (un om deosebit) ca paznic si castiga 1000 lei pe luna, bani care sunt cheltuiti pe hrana, intretinere.
Este nevoie de 12 capriori 10/10 la 4 metri, doi metri scandura lemn, 7 saci de ciment, un palete de BCA,
Cei care doresc sa sprijine aceasta familie, o pot face donand in contul asociatiei, cu specificatia pentru familia Dumitrache.

Noi cunoastem acesta familie de un an de zile, si ii mai sprijinim cand se poate cu haine si alimente.

Şapte suflete îşi duc veacul în singura cămăruţă a casei, din care cinci sunt copii cu vârsta cuprinsă între doi şi 11 ani.
Singurul lor venit a rămas alocaţia copiilor şi salariu mic al tatalui. Cu doar 1730 de lei pe lună, cele şapte suflete se luptă să supravieţuiască.
Copii isi doresc un calculator.

Nevoile familiei nu se opresc aici. Cel mai mult au nevoie acum, în prag de sărbători, de lemne şi de alimente. Copiii speră şi ei ca Moşul să le aducă jucării şi dulciuri.
Familia Dumitrache stă zilnic cu teama că în orice clipă se poate urni acoperişul pe ei.

Beneficiar: “Asociatia Sansa Ta”

Conturile bancare deschise la BCR

CONT IN LEI RO64RNCB0591123278690001

CONT IN EURO RO37RNCB0591123278690002

CONT IN DOLARI RO10RNCB0591123278690003

Se poate dona si prin Pay Pal - la adresa de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

SWIFT: RNCB RO BU

Va multumim.

 
Scroll Up